Aikido Vilassar

10ª MARATÓN DE AIKIDO VILASSAR

10ª Maratón 10ª Maratón
Author: Euclides Bedia

 

Companys aikidoqu@s;

Ja tenim el nou cartell per a la dècima. I no em refereixo a cap copa d’Europa, em refereixo a la dècima marató d’aikido Vilassar. Ja fa una dècada (es diu aviat) que es va recuperar aquesta trobada  que marca una mica el final de temporada dels cursos al voltant dels clubs del nostre entorn mes proper.

Com ja es habitual el disseny ha estat fet per un dels nostres companys al que agraïm la seva col·laboració per fer cada any un cartell atractiu que sempre esta a l’altura de les expectatives.

Esperem que aquest any la afluència al pavelló sigui màxima i que tots junts podem gaudir d’un matí de caigudes i tècniques en bona companyia on la diversitat i la participació siguin els valors puntals.

Per segon any consecutiu també hi haurà espai per als mes petits. Aquesta  temporada ha estat molt profitosa en aquest aspecte, ja que hem pogut fer trobades a nivell de varis clubs amb secció infantil que han donat molta vida, i per tant, seria una bona manera d’acabar la temporada si ens reuníssim tots els petits i no tan petits a fer la gran festa de l’aikido que serà.

Com sempre, esperem la vostra visita i participació a tots aquells que us agradi el aikido i vulgueu a mes passar un dia entre “gent mooolt  maaacaaaa”.

Publish date: May 14, 2015, 6 a.m.