Aikido Vilassar

IX Marató D’aikido a Vilassar de Mar.

Apunto para empezar Apunto para empezar La Cantera La Cantera La Cantera La Cantera 2ª Foto de grupo 2ª Foto de grupo 1ª Foto de grupo 1ª Foto de grupo
Author: Euclides Bedia

Com es habitual i ja tradicional per la feste Major del poble St. Joan hem celebrat el nostre particular fi de temporada active e inici de la temporada estiuenca. La Marató d’aikido. Cinc  hores d’aikido entre companys de tota la geografia catalana amb molts mestres  de gran nivell que han compartit amb nosaltres en sessions de 40 minuts el seu saber fer. Per tant agraïments als assistents i als mestres per la seva col·laboració al fer possible la marató ( i com no per desmuntar el tatami després).

La novetat d’aquest any ha estat la inclusió dins de la marató de una part dedicada als mes menuts. Els mestres Pedro Cano y David Montesinos van portar alguns dels seus alumnes respectius i juntament amb els companys mes menuts de Aikido Vilassar vam poder gaudir de dues hores de aikido que crec que van ser molt profitoses i entretingudes per tots.  Esperem que puguem repetir la experiència i fer de les trobades infantils una cosa molt mes normal per tal de poder oferir als nostres futurs companys motivació i oportunitats per conèixer altres practicants i mestres.

Una altre vegada agraïments a tots aquells que van poder venir i acompanyar-nos durant el dia de la marató. Us esperem l’any vinent.

Doumo Arigatou.

 

Publish date: July 7, 2014, 6 a.m.