Aikido Vilassar

Trobada d’Aikido infantil a St. Vicenç de Montalt

Cartell Cartell Jordi Jordi Euclides Euclides Grupo Grupo Maestros y Ayudante Maestros y Ayudante
Author: Euclides Bedia

 

                Trobada d’Aikido infantil a St. Vicenç de Montalt

                Aquest dissabte 17 de gener a l’Escola St. Jordi de St. Vicenç de Montalt es va organitzar i portar a terme la primera trobada de Aikido infantil de l’any per als practicants mes petits.

                A aquesta sessió  hi van assistir finalment  el CEIP Turò del Drac de Canet de Mar, Aikido Mataró, Aikido St. Adrià del Bessòs i Aikido Vilassar. En total es van aplegar mes de 40 nens d’edats compreses entre els 5 anys i els 16 anys. Tot un  èxit i una mostra de l’interés que desperten aquest tipus d’activitats entre els practicants. I tot plegat s’ha d’agrair a la feina feta d’organització dels amfitrions, sense els quals no s’hagués pogut celebrar i gaudir d’un dia com aquest.

                La classe es va desenvolupar en dos grups de treballs, l’alta assistència va obligar a dividir als aikidoques per poder treballar amb major comoditat. Un primer grup va fer treball de “jo” al patí.  De forma supervisada els nens van poder realitzar moviments bàsics amb el bastó curt tan característic de l’aikido. El segon grup va quedar-se al tatami per fer treball a mà buida.  Al cap d’una hora es va fer una rotació per tal que tots fessin un treball complet.

                La trobada va permetre que molts nens prenguessin contacte per primera vegada amb les armes, i també la oportunitat de veure a altres nens fora de la seva escola o club que també practiquen aikido com ells. Un altre fet va ser poder veure a altres mestres fer classe i poder així ampliar la seva experiència en el tatami i en el aikido.

                Al acabar la jornada la sensació imperant entre els nens i els pares que van poder assistir i veure als seus fills practicar va ser de satisfacció i d’haver-s’ho passat molt bé. I com no amb ganes de mes trobades com aquestes.

                Aquestes jornades son una eina molt bona per a nosaltres com a professors per varis motius, per una banda ens dona un al·licient i eina motivadora per als nostres alumnes i també una oportunitat per compartir amb altres professors i docents les nostres “tècniques” i mètodes de ensenyament que tan diversos poden ser però sense perdre el fet que estem fen aikido.

                

Publish date: Jan. 20, 2015, 6:15 p.m.