Aikido Vilassar

Ultima Classe d´Aikido Infantil del 2014

Foto de grupo Foto de grupo
Author: Euclides Bedia

 

Abans de nadal

                El dia 19 de desembre, últim dia d’entrenament abans de les festes de Nadal.  A  la classe d’aikido infantil de  vam celebrar una esdeveniment molt especial per pares i nens. Vam fer una classe conjunta pares i fills.

                Amb la col·laboració de tots plegats vam organitzar una sessió  molt divertida on els pares van poder no nomes veure sinó també provar a les seves  pròpies pells el treball i la feina que els seus fills han fet durant aquest primer trimestre del curs.

                Els nens amb paciència van estar encantats  d’ajudar als seus pares en els molts jocs i exercicis que es van fer durant la sessió d’aquell dia.

                A títol personal sempre havia tingut ganes de organitzar una vetllada d’aquest tipus. Les havia vist organitzar en altres clubs sempre amb molt d’èxit i creia que seria una experiència maca i profitosa per a tots plegats.  D’altre banda vull agrair la bona disposició dels pares i mares que es van enfundar el kimono i el xandall per venir a compartir una estona amb els seus fills dintre del tatami. Es important pels nens poder compartir amb els pares aquest tipus de coses; ja que ajuden a crear associacions positives.

 

Publish date: Dec. 21, 2014, 5:50 p.m.