Aikido Vilassar

SE HAN ACABADO LAS VACACIONES

Aikido Infantil Aikido Infantil

Acabades les vacances d’estiu (per alguns) encetem  “el nou curs” amb moltes ganes. Aquest any continuem amb les classes d’aikido infantil.  Com l’any passat es realitzaran a les instal·lacions del Pérez- Sala els divendres de 18:30 a 19:30. Dirigides a tots els nens d’antre 5 i 14 anys que estiguin interessats en practicar una art marcial. Al mateix temps la nostra associació seguirà col·laborant  en la difusió de l’aikido entre els mes petits i mes joves.  Si tot va bé tenim projectes tan les escoles de Canet de mar, com en el Centre Cívic de Cabrera de mar, el centre Can martinet.

                Tots els pares, mares, nens i nenes interessats en saber mes només han de passar per l’Ateneu de Vilassar de mar per la tarda i preguntar per la nostra activitat, o venir al Pérez-Sala els divendres en l’horari abans indicat i venir a provar sense cap mena de compromís i fer totes les preguntes que escaiguin.

                De cara als mes adults seguim amb els nostres horaris de dilluns i dimecres de 20:30 a 22 h i els divendres de 19:30 a 21h al 2n pis de l’Ateneu.

                No deixeu de visitar la nostra pàgina web i el nostre perfil de facebook.

 

Publish date: Sept. 17, 2014, 10:37 p.m.